Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

A hónap humoristája

2012.09.20. 13:22 - kcsabi

Címkék: szavazás facebook a hónap humoristája

A hónap humoristáját keresi a Dumaszínház. Szavazz a kedvencedre és nyerj belépőjegyet a következő előadására! Játék a Facebookon.

A hónap humoristája.gifSzeptember elején jelent meg egy egyszerű alkalmazás a Dumaszínház Facebook-oldalán, ahol a társulat humoristáira lehet szavazni. Minden naptári hónap végé győztest hirdetünk. Aki a legtöbb szavazatot kapta, az lesz „A hónap humoristája” – cím büszke tulajdonosa a következő szavazat-zárásig. Egy humorista egy évben csak egy alkalommal nyerheti el a nemes címet, és viselheti a képzeletbeli koronát.

A hó végén a szavazás újra indul, a szavazók közül 5 szerencsést sorsolunk ki, akik a hónap humoristájának előadására nyernek páros belépőt.

A feladat egyszerű, a szavazás javában tart, úgyhogy nincs más hátra, mint kattintani és szólni a haveroknak, a családnak, a munkatársaknak, a ügyintézőnek az okmányirodában, a bolti eladónak, a főnöknek, a gyerekkori szerelmeknek, a parlamenti képviselőknek, a ház előtt sétáló járókelőknek, a külföldi cserediákoknak és mindenkinek, aki szereti…hogy szavazzanak!

A Dumaszínház Facebook oldalát ITT találjátok.

Az alkalmazás pedig IDE KATTINTVA érhető el könnyen. (A jobb felső sarokban van a Játékszabály. Tessék elolvasni!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr184790303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása