Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

David Hasselhoff a Dumaszínházban

2013.01.24. 13:55 - kcsabi

Címkék: david hasselhoff benk csenki

Egy est, két humorista, három férfi. Csenki Attila és Benk Dénes közös produkciójában egyéni- és csapatmunka, vetítés, Ablak-Zsiráf, improvizáció, alkalmi Dumajam és tömény stand-up comedy várható. Szigorúan 16 éven felülieknek! És hogy jön ide David Hasselhoff? Ki tudja? Talán egy beszélő, fekete Pontiac-al, piros úszónadrágban…

Külső.jpgKülső_1.jpgCsenki Attila és Benk Dénes évek óta kollégák és barátok. Meg lehetne számolni, hány alkalommal léptek fel szerte az országban, de nem érdemes. Sokszor. Egymás anyagait is alaposan ismerik, sőt, gyakran részt is vesznek annak kidolgozásában. Ez már csak így megy itt. „Attila sokszor felhív – legtöbbször éjszaka –, hogy van egy remek ötlete, egy-egy poén. Kikéri a véleményemet, és ha kell, segítek is neki egy-egy anyag kidolgozásában.” – meséli Dénes, de gyorsan hozzáteszi: „Ebben semmi különös nincs, hiszen ez oda-vissza működik.

Nem meglepő, hogy eljött az idő, amikor a két humorista egymás közönségét is szívesen meghódítaná. „Érett már egy ideje, hogy közös estet csináljunk. A megszokott stílus, és ránk jellemző történetek mellett szeretnénk vetíteni, kicsit egymásra is reflektálni, mert ebből számtalan improvizatív poén kisülhet.” – mondja Attila –. Ugyanakkor szerephez jut az Ablak-Zsiráf is. Szerintem mindkettőnk közönsége elégetett lesz, de a 16-os karikát azért kitenném.

David-Hasselhoff.jpgA cím mellett persze nem mehetünk el szó nélkül, hiszen nem lehet véletlen, hogy a Knight Rider és a Baywatch göndör mellszőrzetű, piros fürdőnadrágos hőse, David Hasselhoff köszön vissza a plakátról. „Nem, valóban nem véletlen, hiszen direkt adtuk ezt a címet.” – titokzatoskodik Attila – „Úgy véltük, hogy David az, aki méltó lenne a címadásra. Inspirál és utat mutat nekünk a munka során, és ez nagyon fontos számunkra.

„Szeretnénk, ha Mr. Hasselhoff el is tudna jönni, ennek a szervezése most folyik.” – teszi hozzá lelkesen Dénes – „Szerintem nagyon jól nézne ki, ahogy a Kompót Bisztró előtt lefékez a fekete Pontiac-al és piros fürdőgatyóban besétál. Ki tudja, lehet, hogy még ez is megtörténik…?

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr925041003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása