Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hunglish standup: stílus született

2010.11.23. 19:21 - kcsabi

Címkék: kutya godot hunglish kap trabarna felméri szente veres janklovics fráger

Harmadszor rendezték meg – vállalkozó kedvű humoristáink - a Hunglish standup estet a Godot Dumaszínházban. A kísérlet sikerült, az alkotási kedv fokozódik és lassan a közönség is megszereti ezt a nem mindennapi élményt. Már csak a Magyarországon élő külföldiek hiányoznak.

Jött egy ötlet a Dumaszínházban: csináljunk angol nyelvű műsort. Miért ne? Ha bejön, meg sem állunk a világhírig. Tehetséges, nyelvtudással rendelkező humoristáink maroknyi csapata összedugta a fejét, és vendégművészekkel kiegészülve létre is hozták a kis létszámú show-t. Megcsinálták egyszer: jó lett. Összehozták másodszor: szerényebben sikerült. Majd jött a harmadik alkalom…

Felméri Péter, Lorán Barnabás (Trabarna), Janklovics Péter, Kovács András Péter (KAP), Szente-Veres Adrienn, Gulyás Attila (Kutya), és Fráger Balázs stílust teremtett. Megszületett a Hunglish standup, ami a magyar és az angol nyelv keverékeként új humorforrást jelent. A tisztán angol előadás még várat magára, de az irány már jó.

És hogy mit gondolnak erről az érintettek? Erre volt kíváncsi Felméri Péter, aki a gyér fényviszonyokkal, és a hangzavarral mit sem törődve nyomta a kamerát kollégái és a saját arcába is. Rögtön a november 13-i fellépés után:

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr792468603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása