Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

KAP videónaplója (3.rész)

2010.12.19. 12:12 - kcsabi

Címkék: kap hadházi dumalondon videónapló

A videónapló nem hazudik. KAP és Laci végül elérték a fellépés helyszínét Londonban. A színházteremben humorra kiéhezett tömeg várta őket. A feszültség egyre nőtt, Laci beszólt az utcán közlekedőknek, KAP pedig részleges személyiségzavarral küzdött. Az izgalom mindenkiből mást hoz ki. Végül aztán nem volt mit tenni, Laci a tömeg elé vetette magát. A kamera pedig (szinte) mindent látott...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem! A most következő felvétel éjszaka készült, sötétben, sokszor a kulisszák mögött. A nyugalmat megzavaró képi és hanghatások miatt kérünk mindenkit, megtekintés előtt sárga kartonpapírból készítsen egy 35 cm átmérőjű 18-as karikát, majd ezt helyezze ki a monitor jobb alsó sarka elé! Ennek hiányában a videó megtekintése nem ajánlott! (Kivételt képeznek a hazánkban élő, 37 év feletti, szakmai gyakorlattal rendelkező, irokéz mélytengeri búvárok. Nekik lehet.) Köszönjük!

 

Már csak egy van hátra!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr402525574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kalóz 2010.12.19. 15:01:24

KAP örök kedvenc :)

Flankerr 2010.12.20. 17:46:31

Jók ezek a videók ,csak 1 kérésem van:
ok hogy a hang olyan, és hektikus amilyen, ez a műfajból adódik.
ok, hogy a szerkesztett videókban van zene, mint főtéma. De ez túlharsogja a szöveget, és így nagyon nem jó hallgatni. halkabb zene, és máris élvezhetőbb lesz..:)
süti beállítások módosítása