Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Új tehetségeket keres a Showder Klub UPDATE

2011.03.19. 07:44 - kcsabi

Címkék: showder klub litkai kap kovács kristóf janklovics tóth edu

Véget ért a keresés, megvannak a Showder Klub újoncai!

Az ünnepi hosszú hétvégét követően, szerda este harmadszor is összegyűltek a stand-up comedy ifjú trónkövetelői a Godot Dumaszínházban, hogy a közönséget és a szakembereket meggyőzve bekerüljenek a Showder Klubba. A műsor producere, Kovács Kristóf, a humor koordinátor, Kovács András Péter, és a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely minden szempontot igyekeztek figyelembe venni a döntésnél, hiszen sem a műsornak, sem a fellépőnek nem jó, ha idő előtt képernyőre kerül valaki.

Minden előadó igyekezett magából a legjobbat kihozni, és elmondható, hogy senki nem vallott szégyent. A közönség jól szórakozott, a fejenként negyed órás műsor sehol nem fulladt unalomba. A tehetség mindenkiben megvan, de a képernyőre a többségnek még érnie kell. – mondta Kovács András Péter, a válogató másnapján – Az időzítés nagyon fontos. Többekben is megvan a lehetőség, a lelkesedésük pedig tényleg példás. Dolgozni kell tovább, és előbb-utóbb beérhetnek ők is.

A – nem könnyű – döntés alapján a tíz újoncból ketten, Janklovics Péter és Tóth Edu kapnak lehetőséget a Showder Klub hamarosan induló, tavaszi évadában.

A két humorista természetesen nagyon boldog, és már lelkesen készülnek a közelgő felvételre. Örülök a lehetőségnek, és a Showder Klubban is igyekszem majd azt az elvet követni, amit eddig mindig, vagyis, hogy a helyszínen lévő közönséget akarom szórakoztatni. – avat be „taktikájába” Janklovics PéterSzerintem, ha ott és akkor jól sikerül a fellépés, azt a képernyő előtt ülők is érezni fogják. Már tudom is, melyik anyagomat viszem majd el.

 

Tóth Edu percekkel az előtt tudta meg a jó hírt, hogy kerestem, ennek hatására – egy dumagéptől rendkívül szokatlan reakcióként – még nem találta a szavakat. Nem tudom elmondani, mennyire boldog vagyok. – ujjongott a telefonban – Bíztam benne, hogy sikerül, most mégis hihetetlen.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

2011.03.11

Az RTL Klub népszerű műsora, a stand up comedy tévés tűzfészke, a Showder Klub új arcokat keres. Javában zajlik a válogatás, a legjobbak pedig már a tavaszi évadban bemutathatják, amit tudnak.

 

 

 

 

 

 


Dumaszínházban havonta megrendezett Fiatal Félőrültek Fesztiváljára jelentkezők száma is jól mutatja, hogy a műfaj térhódításának köszönhetően egyre többen szeretnének erre a pályára lépni. Sokan, több – kevesebb tehetséggel a tarsolyunkban, várják a nagy kiugrás lehetőségét. A Showder Klub indulása óta, ha lehet, még nagyobb az érdeklődés, az önjelölt dumagépek tömegesen küldik szedett-vedett, vagy éppen kimunkált anyagaikat a műsor készítőinek, bízva abban, hogy egyszer majd ott lehetnek ők is hétfő este a tévében, a legnagyobbak között.

A tévés humor-klub történetében először a készítők – a csatornával egyetértésben – úgy döntöttek, tehetségkutatón keresnek új arcokat a műsorba. Jó hír, hogy ez nem a régi nagy kedvencektől veszi el a szereplési lehetőséget, hanem évadonként több rész elkészítését segíti elő. A Dumaszínház és a produkció együttműködése révén a legjobb tíz jelölt a Godot Dumaszínházban lép fel három este, más-más közönség előtt. Szerdán került sor a második alkalomra, a harmadik pedig március 16-án este lesz. A show producere, Kovács Kristóf, a műsor humor koordinátora, Kovács András Péter, és a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely a közönség visszajelzéseit és a szakmai szempontokat figyelembe véve dönt arról, hogy tavasszal ki mehet végül a műsor felvételére előadóként.

A jelen pillanatban „versenyben” lévő jelentkezők már nem először állnak közönség előtt. Hosszabb – rövidebb ideje mindenki próbálja megvetni a lábát a stand up comedy világában, lelkesek és elszántak. A nyugodt, rezzenéstelen arcú poén-hőstől a hiperaktív energiabombáig minden karakter megjelenik a színpadon általuk. Az első két este után az már biztosan kijelenthető, hogy Czeglédi Zoltán, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Janklovics Péter, Kertész Ricsi, Orosz György, Szente-Veress Adrienn, Szikra László, Tóth Edu, és Zsók Levente a műfaj ígéretes újoncai. Hogy ki érett már az országos ismertséget jelentő műsorra, azt most még nem tudni. Jövő szerdán kiderül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr122752043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása