Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Badár Sándor

2011.07.06. 08:00 - kcsabi

Címkék: badár nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 16 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Badár Sándorral egy mozi bejáratánál futottunk össze, szokás szerint rohanásban van. Épp most fejeződött be a „Magyarok menni Bamako” című film vetítése, pontosabban a Stand-up Mozi előadás. Sándor arcán a fáradság jelei mutatkoznak, de mint mondja, nincs megállás. „Fellépésre indulok, aztán megyek a következő helyszínre, holnap ott is filmezünk.” – mondja. Amióta februárban hazajött Afrikából, úgy érzi magát, mint aki még mindig a versenyen van. „Hónapokig vágtuk a filmet a tengernyi nyersanyagból, aztán kitaláltam a Stand-up Mozit, most pedig zajlik az országjárás.”

Felvetem, hogy hamarosan itt a kikapcsolódás, hiszen két és fél hét múlva kezdődik a nagyvázsonyi fesztivál. „Ó, én már nem várok addig a pihenéssel. Még néhány előadás, aztán megint útnak indulok.” – neveti el magát. Átfut az agyamon a kérdés, vajon hol lesz most szélsőséges körülmények között, embert próbáló terepen megrendezésre kerülő rallyverseny, de most nem erről van szó, Sándor végre lazítani indul. „Bepakolom a családot az autóba és elmegyünk nyaralni. Sok volt a meló, kevés az együttlét az utóbbi fél évben, így most megyünk kikapcsolódni. Nagyvázsonyba jövünk vissza, szó szerint oda érkezünk meg az előadás napján.”

Később kiderül, Sándor eddig mindig csak egy falatot kapott a nyári hangulatból, hiszen a folyamatos rohanásnak köszönhetően csak villámlátogatásokra futotta. „Valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy a meló miatt valahonnan szinte beestem a színpadra, utána pedig már rohantam is tovább.” Ennek ellenére az OTP Dumavölgy-Humorvár neki sem csak egy fellépés a sok közül. „Nagyon szeretem látni a nézőtéren az ismerős arcokat, az egyre bővülő törzsközönséggel mindig jó találkozni. Aki oda eljönnek, közel a Balatonhoz, biztosan szeretik a műfajt, sokan egész évben erre az eseményre készülnek. Mesés környezetben, egy egész napos kirándulás, vagy fürdőzés után beülnek a sátorba, mert ki akarnak kapcsolódni. Őket szórakoztatni igazi jutalomjáték. Tavaly már úgy érkeztem, hogy a többiek telefonon tájékoztattak, kialakult a közönségben a ’kemény mag’. Elég csak megemlíteni a három lelkes fiatalembert, akik fonott székeket vásároltak a helyszínen és tíz napon keresztül minden egyes előadáson ott ültek az első sorban. Remélem, idén is jönnek.”

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr733043338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása