Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - FC Dumaszínház

2011.07.21. 08:37 - kcsabi

Címkék: nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 1 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

A felkészülésnek vége, indulhat a mérkőzés. Leigazoltuk a játékosokat, kiválasztottuk a mezt, felépült a stadion, kemény munkával felkészültünk az edzőtáborban, a gyúrók lelazítottak minden görcsös izmot, begyakoroltuk az indulót, kiosztottuk a belépőjegyet, most pedig elindulunk a helyszínre. Holnap a kezdő sípszó éles hangja hasít a nagyvázsonyi Kinizsi vár melletti domboldal friss levegőjébe, és ezzel kezdetét veszi az OTP Dumavölgy-Humorvár.

Kiélezett küzdelem, gigászi csata várható, de a Dumaszínház profi csapata kész mindent megtenni a győzelemért. Mindenki csúcsformában van, a játékosok alig várják, hogy pályára léphessenek.

A várakozás perceit megkönnyítendő itt egy Kissfilm a tavalyi nagyvázsonyi Dumafociról…(Köszönjük, Ádám!)

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr953085343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása