Minden, amit tudni akartál a Corvin Dumaszínházról, de eddig féltél megkérdezni!
Hamarosan itt van április 1. és ezen a napon megnyílik a Corvin Dumaszínház. Az új helyszínnel kapcsolatban számtalan kérdés nem látott napvilágot, mert eddig féltetek megkérdezni, ugyanakkor volt olyan is, ami azért eljutott hozzánk. Szeretnénk, ha a hátralévő pár hétben mindenki megkapna minden fontos és érdekes információt, ami a nyitással és a várható működéssel kapcsolatos, így cikk-sorozatban foglaljuk össze a tudnivalókat, itt a blogon. Néhány naponta új bejegyzés várható, a további kérdéseket, észrevételeket, véleményeket pedig kommentben várjuk itt, vagy a Facebookon!
Vendéglátás
A stand up comedy, mint hagyományos klubműfaj, a kezdetek óta a sörözőkben, kávézókban, éttermekben fordul elő. Magyarországon, ahol az evés amúgy is központi kérdés a kikapcsolódás során is, nehezen képzelhető el olyan humorest, ahol nem lehet előadás előtt és alatt vacsorázni. Szerencsére nem kell változtatni a szokásainkon, hiszen a Corvin Dumaszínházban hagyományos, de minőségi szolgáltatás keretében lesz lehetőség a fogyasztásra.
Természetesen a Dumaszínház a nevettetéshez sokkal jobban ért, mint a vendéglátáshoz, így ezt a feladatot inkább szakértőkre bízza. Partnerünk, a Waldorf Catering tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik, melynek során sikeresen alakították ki a nemzetközi trendeknek és a hazai elvárásoknak egyaránt megfelelő szolgáltatásaikat. Az étel-, és italkínálat összeállításában személyre szabottan veszik figyelembe a legkülönfélébb igényeket az egyszerű, megszokott ízektől, a valódi különlegességekig.
A helyszínen rendelkezésre álló étlapon elő-, és főételek, levesek, desszertek éppúgy megtalálhatók lesznek, mint a szendvicsek és a saláták, mindez kiváló minőségben, frissen elkészítve, de megfizethető áron. Vendégeink ugyanakkor már előre is jelezhetik igényeiket, vacsorajegy vásárlásával. Jegyrendeléskor ugyanis az előadás leírásánál a www.dumaszinhaz.hu oldalon jelezzük, milyen menüválaszték áll rendelkezésre, amiből már előzetesen lehet is választani. A legkényelmesebb megoldás, ha az előre megrendelt, kifizetett vacsorát érkezés után néhány perccel már fogyaszthatjuk is. Az első időszakban például az alábbi menükből lehet választani a vacsorajegyek esetében:
Menü A (2.900.-)
Újmagyar tapasztál
(parasztsonka, mangalica szalámi, házi májas, szürke marha szajmóka, kecskekőrözött, újhagymás paradicsomsaláta, savanyított baby patisszon, lilahagyma, paprika)
Menü B (3.800.-)
Mediterrán tapasztál
(Serrano sonka, chorizo, füstölt kardhal, libamell carpaccio, ajvár, paradicsom tatár, padlizsánkrém, olíva bogyó, paradicsom, jalapeno, rukkola, halloumi sajt)
Menü C (4.200.-)
Joghurtos málnaleves tejszínhabbal
Csirkemell steak ciprusi paraszt salátával, sült kockaburgonyával
Úri túrógombóc mandulakéregben, narancsos barackmártással
Vegetáriánus menü (4.200.-)
Joghurtos málnaleves tejszínhabbal
Grillezett halloumi sajt, zöldfűszeres salátákkal, ciabattával
Csokoládés brownie málna öntettel
VIP menü (5.500.-)
Mozzarella paradicsommal, balzsam vinegrettel
Sertés szűz érmék baconban, sörtésztában sült hagymakarikákkal, kecskesajt mártással, burgonya lángossal
Csokoládés brownie málna öntettel
A folyamatosan változó, bővülő étel és italkínálat, a szimpatikus árak, és a felkészült, rutinos személyzet remek hátteret ad ahhoz, hogy az előadást egy kellemes vacsora mellett élvezzük.