Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története – 3. rész

2012.05.25. 10:45 - kcsabi

Címkék: videó történet tvrtko dr mogács

Előbb-utóbb minden választási kampány eldurvul. Sorra jönnek a kampányígéretek, az egymásra licitállás, a jelöltek mindenféle újságnak nyilatkoznak, majd végigjárják a reggeli tévéműsorokat. Olyan ez, mint a Gyűrűk urában a Hatalom gyűrűjével megtett veszélyekkel teli utazás. A sorsát persze egyetlen jelölt sem kerülheti el, előbb-vagy utóbb mindenki eljut a magyar média Mordorába, a TV2 Mokka című műsorába. Itt pedig ő maga, a könyörtelen riporter, a Kalapok ura, Vujity Tvrtko várja őket, élesre fent súgópapírral, leleplezőnek tervezett kérdésekkel.

A méltán népszerű, és bátorságáról is híres Mogács Dániel sem kerülhette el végzetét, 2010. augusztus utolsó napjának egy szokatlanul korai óráján szembenézett egymással a két titán. A videó minden pillanata alkalmas a nyugalom megzavarására, ezért az első néhány percben a témához lazán kapcsolódó, figyelemelterelő riport látható! 

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr364545277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása