Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Vigyázat! Hajdú Balázst hamisítják (videó)

2012.07.22. 11:48 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás hajdú dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 5 nap múlva!

5.jpgHajdú Balázs rapper-karrierjéről azok is hallottak, akik nem szeretik különösebben a stand-up comedy-t és még sosem voltak a Dumaszínházban. Az ő dalait játsszák a zenecsatornák, a kereskedelmi rádiók, és a rosszul hangolt autós kihangosítók is. Róla beszélnek a híradóban, a bulvár műsorokban, a Parlamenti közvetítésben és az OKJ-s mérlegképes könyvelő tanfolyamokon is. A felmérések szerint, amióta Balázs zenészként is berobbant a köztudatba, meredeken ível felfelé a népszerűsége Hajdú Steve-nek, Hajdú Péter-nek, a Hajdú Volán-nak és a Hajdú mosógépnek is, csupán a névrokonság miatt.

A siker azonban a nyerészkedő csalókat is vonzza. Hajdú Balázst hamisítani kezdték. Mint kiderült, a szentesi humor-maffiózó eddig mindössze két dalt énekelt fel, az elsőt a DumaFüred kapcsán, a másodikat pedig kérésre. Az interneten viszont terjed egy harmadik is, amiről tévesen állítja valaki, hogy Balázs szerepel benne. A felvételen jól látszik, hogy a helyszín, a ruhák, a szereplők, az énekhang, de még a járdából feltörő víz sem olyan, mint az eredeti, sokan mégis elhitték, hogy amit látnak, az a klasszis humor-rapper alkotása. A csalók ellen különösen nagy vagyoni hátrány okozása, rágalmazás és gyorshajtás miatt indult nyomozás. Kérjük, ha Ön, vagy családtagjai információkkal rendelkeznek az elkövetők személyéről, tegyenek bejelentést a kerületi sheriff-irodában! Köszönjük!

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr244663823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása