Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dumafoci Angyalföldön

2012.05.03. 13:04 - kcsabi

Címkék: lúzer fc angyalföld dumafoci dumaszinhaz fc

Barátságos, de küzdelmes futballmérkőzést láthatnak a foci, a humor vagy a lúzerek szerelmesei május első vasárnapján. A Lúzer FC csapata ugyanis halált megvető bátorságról téve tanúbizonyságot, bőrlabdás küzdelemre hívta ki az évtizedes hagyományokkal rendelkező Dumaszínház FC-t. A mérkőzés – ami már most jogosan kapta az Angyalföldi El Classico nevet – kezdetét jelző sípszó 16 órakor harsan fel, melyet a várhatóan több ezer fős rajongótábor önfeledt, biztató ordításával kísérve.

A szövetségi kapitányok taktikusan hallgatnak a kezdőcsapatokról és a kispadról is, így csak találgatni tudunk, a számtalan klasszis játékos közül kik lépnek pályára ezen a derűsnek ígérkező napon. Kiszivárgott, bár meg nem erősített információk szerint a Dumaszínház FC élénk mezét biztosan felhúzza aznap Kiss Ádám, Rekop György, Tóth Edu, Bács Miklós, Mogács Dániel, Felméri Péter, Hajdú Balázs, Kovács András Péter, a kapuban pedig a magyar humor legkiválóbb hálóőrét, Szöllősy-Csák Gergelyt láthatjuk.

A sport-, és fociőrültek, a családi programra vágyók, fiatalok, idősebbek, humorkedvelők és stand up-fanatikusok mellett várunk mindenkit, akinek aznap arra van dolga, és azokat is, akiknek nincs.

Fontos információk:

Lúzer FC vs. Dumaszínház FC

2012. május 6. 16.00-18.00

Angyalföldi Sportcsarnok

1139 Budapest Rozsnyai u. 4.

A belépés ingyenes!

Kedvcsináló gyanánt érdemes megtekinteni a mára legendássá vált 2011-es nagyvázsonyi rangadót, ami a 6:3 után minden idők legnézettebb sporteseménye lett a Dumaszínház humoristái körében végzett fiktív felmérésünk alapján. A teljes mérkőzés ezen a csatornán tekinthető meg: Dumafoci Nagyvázsony 2011. július 27.

A felvételt köszönjük Nagy Imrének!

A gólerős találkozó egyik legszebb találatát ebben a részben kapta objektívvégre Imre. Az akció 7.52-nél indul…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr984486233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása